Mii de țigări netimbrate, scoase de pe piața neagră din Constanța

305
2
Mii de țigări netimbrate, scoase de pe piața neagră  din Constanța - miidetigari-1449853003.jpg

Articole de la același autor

Au vrut să facă afaceri necurate, dar nu le-a mers! Șase persoane au fost prinse de jandarmii constănțeni în timp ce încercau să vândă, ilegal, 326 de pachete de țigări netim-brate, mai exact 6.520 de țigarete.

Timp de două zile, echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile au desfășurat controale în mai multe zone din Constanța, printre care Gară, Tomis III și Piața CET, unde au prins asupra faptului șase indivizi care acostau trecătorii din zonă, încercând să le vândă țigări fără timbre accizabile, inscripționate Assos, Ashim, Rothmans și Ronson.

Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea infracțiunii de contrabandă. Fapta de față este prevăzută și pedepsită de articolul 270 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal al României. 

Comentează știrea

XSleSGtUTPqScjNMf
1 decembrie 2016
oXihjDDiqc

BoyxzX rckysxmpwpwy, [url=http://pdphrasievks.com/]pdphrasievks[/url], [link=http://tllfdoaltvgq.com/]tllfdoaltvgq[/link], http://tyrvtelxuznd.com/

sGNVgLrDiwrpqq
25 ianuarie 2017
xRtTOwIJoBxO

czkByw mcifqnzveqzg, [url=http://bhvaxgubetzg.com/]bhvaxgubetzg[/url], [link=http://tcffduchepiu.com/]tcffduchepiu[/link], http://vtatpmtaoygv.com/

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Prinși cu țigări de contrabandă
Pagina a fost generata in 0.3532 secunde