Țigări de contrabandă introduse ilegal în țară

196
Țigări de contrabandă introduse ilegal în țară - tigari-1449162802.jpg

Articole de la același autor

Două femei, din Constanța sunt cercetate de polițiștii constănțeni după ce au fost prinse în timp ce încercau să introducă în țară țigări de contrabandă.

Potrivit anchetatorilor, cele două erau pasagere într-un autocar marca Mercedes care se întorcea din Turcia. În urma controlului, polițiștii de frontieră au găsit în bagajele constănțencelor 280 de pachete cu țigarete netimbrate mărcile M/M Slims și Ashima Luxury Size. Femeile au precizat că au luat țigările din Turcia și nu au documente.

"Întreaga cantitate de țigarete, evaluată la aproximativ 2.800 lei, a fost ridicată în vederea confiscării conform procedurilor legale.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și sancționată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal, deoarece persoanele în cauză nu se aflau la prima tentativă de a introduce ilegal în țară țigări de contrabandă", a declarat inspector Alexandru Ion, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Prinși cu țigări de contrabandă
Pagina a fost generata in 0.2832 secunde