Țigări de contrabandă și tutun vrac, confiscate de polițiști

215

Articole de la același autor

Ofițerii Gărzii de Coastă au organizat, sâmbătă, o acțiune pentru combaterea traficului cu țigări de contrabandă. Oamenii legii au oprit în trafic un autoturism marca Volkswagen Passat, în care se aflau doi bărbați cărora li s-au solicitat documentele la control. 
"În urma identificării s-a constatat că persoanele în cauză sunt cetățenii români H.A.C. în vârstă de 21 de ani, respectiv fratele său H.S. de 25 ani, iar la controlul autoturismului au fost descoperite 18.960 de țigarete netimbrate marca "Speed Blue" provenite din activitatea de contrabandă. 


Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării țigaretele, în valoare de aproximativ 9.480 de lei, iar autoturismul evaluat la aproximativ 7.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și sancționată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal", spun polițiștii de frontieră. 


De asemenea, anchetatorii au controlat un individ de 60 de ani care s-a prezentat în P.T.F. Vama Veche pentru efectuarea formalităților de frontieră. Bărbatul se deplasa cu microbuz marca Ford înmatriculat în R. Bulgaria. În bagajele personale a fost descoperită cantitatea de 2.020 grame tutun vrac, ambalată într-un pachet de plastic, pentru care bărbatul a declarat că a achiziționat-o din R. Bulgaria pentru consumul propriu, fără a putea prezenta însă documente justificative.
Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de tutun vrac și efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu produse din tutun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Prinși cu țigări de contrabandă
Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Bișnițari prinși de jandarmi
Joi, 08 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Prinși cu țigări de contrabandă
Pagina a fost generata in 0.87 secunde