Țigări de contrabandă ascunse în pereții mașinii

267

Articole de la același autor

Acțiune de amploare a ofițerilor Gărzii de Coastă. Oamenii legii aveau mai multe informații despre transporturi de țigări de contrabandă, iar duminică seară au pornit ofensiva. Activitatea s-a desfășurat pe raza localității Eforie Nord sub atenta coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Polițiștii de Frontieră au oprit în trafic o autoutilitară marca Mercedes în care se aflau doi bărbați, H.P.A., de 31 de ani, din Maramureș și R.N., de 53 ani, din Constanța. În urma verificărilor, anchetatorii au descoperit în mașină mai multe țigări de contrabandă. De asemenea, anchetatorii au descoperit în apropiere o altă autoutilitară marca Iveco.

"Autoutilitara fusese folosită de cei în cauză în activitatea infracțională și avea un perete dublu, ce delimita, între cabină și compartimentul marfă, un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor. Pentru continuarea cercetărilor, persoanele în cauză și cele două autoutilitare au fost conduse la sediul instituției, unde, în urma inventarierii țigaretelor, a rezultat cantitatea de 17.700 de pachete țigări netimbrate, mărcile Marvel, Marble, Jin Ling și 7Fest", a declarat subinspector Alexandru Ion, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanța.

Cei doi indivizi au ajuns în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța pentru a da declarații. Oamenii legii fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.

Țigările, în valoare de 177.000 de lei și cele două autoutilitare, de 11.000 de euro, au fost confiscate până la finalizarea cercetărilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Jucării contrafăcute de peste 1.100.000 lei
Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Bișnițari prinși de jandarmi
Joi, 08 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Prinși cu țigări de contrabandă
Pagina a fost generata in 0.6277 secunde