Jucării contrafăcute de peste 1.100.000 lei

147
Jucării contrafăcute de peste 1.100.000 lei - jucarioare-1444410809.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Gărzii de Coastă au organizat o amplă acțiune, joi, în colaborare cu lucrătorii vamali. Potrivit anchetatorilor, în Punctul de Trecere a Frontierei Constanța Sud Agigea a sosit un container din China, iar marfa urma să ajungă la o societate din București. Anchetatorii au descoperit 7.500 de păpuși despre care existau suspiciuni că sunt contrafăcute. 


De asemenea, în Punctul de Trecere a Frontierei Constanța, oamenii legii au descoperit într-un container din China alte 3.600 de mașinuțe și păpuși.


Oamenii legii spun că jucăriile valorau peste 1.100.000 lei, dacă ar fi fost originale. Păpușile și mașinuțele au fost confiscate până la finalizarea cercetărilor. 


"În cauză, polițiștiide frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate», faptă prevăzută și sancționată de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 republicată", se arată într-un comunicat remis de Garda de Coastă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4063 secunde