Jucării contrafăcute, descoperite de anchetatori

102
Jucării contrafăcute, descoperite  de anchetatori - contrafacute-1449162890.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Gărzii de Coastă au organizat o acțiune în Punctul de Trecere a Frontierei Constanța Sud Agigea împreună cu inspectorii vamali. Oamenii legii au controlat un container care sosise din China și au descoperit mai multe bunuri contrafăcute.

Mai exact, oamenii legii au descoperit 4.400 de căști pentru telefon, 2.960 bucăți miniradio și 432 de mașinuțe din plastic cu radiocomandă, care purtau însemnele unor mărci cunoscute și despre care există suspiciunea că ar fi contrafăcute. Oamenii legii spun că dacă ar fi fost originale aceste ar valora 490.000 lei.

Polițiștii Gărzii de Coastă au precizat că marfa urma să ajungă la o societate comercială din Germania, administrată de un cetățean polonez, de 50 de ani.

Oamenii legii au confiscat jucăriile și au întocmit pe numele administratorului dosar penal pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Tone de motorină furate de la o navă
Vineri, 13 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Prins cu peștele  în portbagaj
Pagina a fost generata in 0.9926 secunde