Prinși cu țigări și tutun de contrabandă

286

Articole de la același autor

Doi tineri s-au ales cu un dosar penal după ce anchetatorii au descoperit că transportă țigări de contrabandă. Ofițerii Gărzii de Coastă au organizat, sâmbătă după-amiază, o amplă acțiune pentru combaterea traficului cu țigări de contrabandă. 


Polițiștii de Frontieră au oprit în trafic un autoturism marca Volkswagen Passat pentru un control de rutină. În autoturism se aflau două persoane, H.A.C. în vârstă de 21 de ani, respectiv fratele său H.S. de 25 ani. Oamenii legii au percheziționat autoturismul și au descoperit 18.960 de țigarete netimbrate marca "Speed Blue" de contrabandă. Potrivit ancheta- torilor, țigările au fost confiscate, valoarea lor fiind de 9480 de lei. De asemenea, anchetatorii au reținut autoturismul marca Volks-wagen evaluat la 7.000 de euro Polițiștii de frontieră fac cercetări pentru comiterea infracțiunii con-trabandă. De asemenea, an-chetatorii au verificat un microbuz marca Ford înmatriculat în R. Bulgaria condus de un bărbat de 60 de ani. Individul s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, iar în bagajele perso-nale oamenii legii au descoperit 2.020 grame tutun vrac, ambalat într-un pachet de plastic. 


Luat la întrebări, bărbatul a declarat că a cumpărat tutunul din Bulgaria pentru consumul propriu. Individul nu a putut prezenta niciun act. În acest caz, ofițerii Gărzii de Coastă fac verificări pentru con-trabandă și au confiscat tutunul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Prinși cu țigări de contrabandă
Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Bișnițari prinși de jandarmi
Joi, 08 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Prinși cu țigări de contrabandă
Pagina a fost generata in 0.8287 secunde