Țigări de contrabandă ascunse printre haine

217
1
Țigări de contrabandă ascunse printre haine - tigari-1449775739.jpg

Articole de la același autor

Trei persoane din Constanța s-au ales cu dosar penal după ce au încercat să introducă ilegal în țară țigări de contrabandă. 


Oamenii legii au verificat, în Punctul de Trecere al Frontierei Vama Veche, un autocar care efectuează curse pe ruta Turcia - România. În urma controlului, anchetatorii au descoperit 240 de pachete cu țigarete netimbrate mărcile M/M Slims și Ashima. Ofițerii Gărzii de Coastă spun că țigările erau ascunse în bagajele a trei persoane - două femei și un bărbat -, din Constanța. Luați la întrebări, cei trei le-au spus polițiștilor de frontieră că au cumpărat țigările de pe teritoriul Turciei și nu au putut prezenta niciun fel de documente. 


Oamenii legii au decis să confiște marfa în valoare de 2.400. La final, ofițerii Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă. 


Conform polițiștilor, cele trei persoane nu se află la prima abatere și au mai fost prinse în timp ce încercau să aducă în țară țigări de contrabandă.


Comentează știrea

uBXdZfoTDuWym
8 decembrie 2016
meOXRAoCAlZrh

L5tTb0 plqblcaysnvx, [url=http://ywkcjlponyva.com/]ywkcjlponyva[/url], [link=http://dtgbbiukjott.com/]dtgbbiukjott[/link], http://jgpdjbnynuke.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0358 secunde