Țigări de contrabandă vândute la colț de stradă

322
1

Articole de la același autor

Jandarmii constănțeni au prins, ieri dimineață, un individ care oferea trecătorilor țigări de contrabandă. Potrivit anchetatorilor, acțiunea militarilor din cadrul Grupării Mobile s-a desfășurat în zona CET, din Constanța, în intervalul orar 08.00-08.30. 


Oamenii legii l-au observat pe bărbatul de 64 de ani și în urma verificărilor au stabilit că țigările, diferite mărci, sunt netimbrate. Potrivit oamenilor legii, întreaga marfă, 366 pachete de țigări netimbrate inscripționate Fast, Ashima, Rothmans și Ronson au fost confiscate. 


"Pe numele acestuia, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal al României. Actele de constatare și pachetele de țigări vor fi predate la Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice", au precizat reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Tomis.


Comentează știrea

alin
6 decembrie 2015
Obtineti bani usor!

Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,doar cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect "Info" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Prinși cu țigări de contrabandă
Pagina a fost generata in 1.4349 secunde