Jandarmii i-au "colindat" pe vânzătorii de petarde din piețe

178
Jandarmii i-au

Articole de la același autor

Jandarmii au surprins o persoană care oferea spre vânzare 898 obiecte artizanale și de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice, fără a deține autorizație. Ieri, 23 decembrie, ora 13:30, un echipaj de jandarmerie din cadrul  Grupării Mobile "Tomis" Constanța, a depistat în apropierea Pieței din km.4-5, o persoană care comercializa produse pirotehnice. Militarii l-au suprins pe M.D, de 24 de ani, din Constanța, care dorea să vândă persoanelor din zonă, 898 de obiecte artizanale și de distracție pe baza de amestecuri pirotehnice. Pentru petardele aflate în 85 cutii, tânărul nu avea autorizație și nici nu erau inscripționate clasele pirotehnice din care fac parte.

Au fost întocmite actele de constatare  pentru fapta de comercializare către persoanele fizice a obiectelor artizanale și de distacție pe bază de amestecuri pirotehnice fără a deține autorizație, acestea și petardele urmează a fi  înaintate la Serviciului Arme, Muniții și Materiale explozive al I.P.J Constanța, pentru continuarea cercetărilor.

Jandarmii constănțeni atrag atenția asupra faptului că deținerea, comercializarea sau folosirea fără autorizare, a obiectelor pirotehnice constituie infracțiune, dar și asupra riscului la care se expun persoanele care le folosesc și cei din apropierea acestora. Totodată, recomandăm cetățenilor să nu folosească astfel de obiecte pirotehnice, să sesizeze echipajele de ordine publică despre prezența unor persoane care aprind petarde și astfel pun în pericol integritatea fizică a celor din jur.



"Colindele" jandarmilor continuă


Jandarmii au surprins o persoană care oferea spre vânzare 382 obiecte artizanale și de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice, fără a deține autorizație. Astăzi, 24 decembrie,ora 11:00, un echipaj de jandarmerie din cadrul  Grupării Mobile "Tomis" Constanța, a depistat în apropierea Bazarului Intim, o persoană care comercializa produse pirotehnice.

Militarii l-au suprins pe D. M., de 37 de ani, din Constanța,  care dorea să vândă persoanelor din zonă, 382 de obiecte artizanale și de distracție pe baza de amestecuri pirotehnice. Pentru petardele aflate în 8 cutii, tânărul nu avea autorizație și nici nu erau inscripționate clasele pirotehnice din care fac parte. Au fost întocmite actele de constatare  pentru fapta de comercializare către persoanele fizice a obiectelor artizanale și de distacție pe bază de amestecuri pirotehnice fără a deține autorizație, acestea și petardele urmează a fi  înaintate la Serviciului Arme, Muniții și Materiale explozive al I.P.J Constanța, pentru continuarea cercetărilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Jandarmeria își comemorează eroii
Pagina a fost generata in 0.6405 secunde