Jandarmii i-au "deranjat" pe vânzătorii ambulanți de pantofi și țigări

330
2
Jandarmii au surprins, în Constanța, o persoană care dorea să vândă articole de încălțăminte, fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege. În timp ce se aflau în misiune de asigurare a ordinii publice în zona Autogării Sud, jandarmii Grupării Mobile Constanța l-au văzut pe un bărbat, de 34 ani, din localitate, în timp ce dorea să comercializeze, fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege, 73 de perechi de pantofi de sport, inscripționate cu mărci renumite. Luat la întrebări, nu a putut prezenta documente de proveniență a mărfii. În plus, nu deținea nici autorizație de comercializare a bunurilor. Bunurile au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.


Tot joi, între orele 11:00 și 12:00, jandarmii au surprins în Constanța, cinci persoane care vindeau țigări fără să îndeplinească condițiile cerute de lege. Echipajul de jandarmerie a surprins în zona Gară și Piața Griviței, cinci persoane cu vârste între 39 și 49 de ani, în timp ce încercau să vândă cetățenilor din zonă, 153 de pachete cu 3.060 țigări, fără timbre accizabile, inscripționate "Rothmans", "Marble" și "Ashima". Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru contrabandă. Actele de constatare și pachete de țigări au fost predate la IPJ Constanța, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.


Comentează știrea

Remus
28 mai 2016
Libera concurenta sau bisnita,ce alegeti?

Sa fim seriosi,bisnita a fost si pe vremea lui Ceausescu,inclusiv Basescu a facut bisnita cu tigari,blugi,casetofoane si traffic de valuta. Cand piata nu este libera cu adevarat si produsele de la noi fie sunt proaste si scumpe,fie nu le gasesti decat rar,automat apare contrabanda. Orice gatuire a economiei naste retele infractionale,la fel si protectionismul,monopolurile. Ia lasati liber importul de tutun,micsorati taxele si o sa vedeti ca statul castiga si bisnitarii se caca pe ei. Sanatatea?!!!! Nu va cacati pe voi,banii va intereseaza,si apoi fiecare fumator se lasa cand vrea,nu cand ragaie un bou sau vaca prin televiziuni,pe la Parlament.

Rica fara frica
28 mai 2016
Bisnitarii din Tomis 3

De cel putin 2 ani de zile in zona cuprinsa intre semafor si statia de taximetre din piata Tomis 3,trecatorii sunt agasati de bisnitarii de tigari de contrabanda fara sa fie deranjati in vreun fel de Politie sau Jandarmerie.Spun asta pentru ca zilnic vedem aceleasi fetze de tziganoi de parca vin la serviciu, sunt organizati in grupuri(unu`vinde,unu` tine tigarile,unu` tine de sase)si Politia se face ca "ploua"! A trecut prea mult timp ca sa spuna ca nu stie nimic,ca nu i-a vazut,ca.....A cam venit vremea sa treaca la fapte,sa dovedeasca ca nu sunt bara-bara !!!!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Prins în timp ce vindea petarde
Pagina a fost generata in 0.3644 secunde