Jandarmii în control la Constanța: au dat amenzi în gară, autobuze și piețe!

471

Articole de la același autor

În cursul săptămânii trecute, 23-30 octombrie a.c., jandarmii Grupării Mobile au acționat zilnic, în mod independent dar și în sistem integrat cu Poliția, pentru menținerea ordinii publice și asigurarea climatului de ordine și siguranță, în municipiul Constanța. Au fost executate peste 250 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice.


În această perioadă, jandarmii au aplicat 405 sancțiuni contravenționale, dintre care 288 avertismente scrise și 117 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 22.200 lei. Majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost acordate pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva virusului COVID-19 în zonele aglomerate (gări, biserici și supermarketuri), dar și în mijloacele de transport (trenuri și autobuzele CT Bus). De asemenea, acțiuni similare au fost organizate și în piețe și în zona Gării Constanța.

„Purtați masca în spații închise pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei din jur, păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja”, au subliniat jandarmii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9876 secunde