Concurs Jandarmii și-au făcut programul pentru vacanța de 1 Mai

361

Articole de la același autor

În perioada 30 aprilie - 3 mai, 80 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările cultural-sportive (spectacole, întreceri sportive etc) desfășurate în acest interval la Constanța, Mamaia și Năvodari. În plus, alți jandarmi vor patrula în echipe mixte cu Poliția, pentru menținerea ordinii publice în orașele Medgidia și Cernavodă.
Evenimentele care se vor afla în atenția jandarmilor sunt Rally Raid-Trofeul Dobrogea (30 aprilie - 3 mai) desfășurat pe plaja Modern, partida de volei feminin CS Volei 2004 - CSU Metal Galați (al treilea meci din finala campionatului), concertele de pe plaja din capătul stațiunii Mamaia (30 aprilie - 2 mai) și sărbătorirea zilei de 1 Mai din tabăra Delfinul de la Năvodari.
Potrivit căpitanului Sorin Trancă, "pentru buna desfășurare a evenimentelor recomandăm publicului spectator să țină cont de indicațiile organizatorilor de evenimente și de cele ale forțelor de ordine".

Oamenii au încredere în Jandarmerie
Conform unui sondaj național realizat de INSOMAR, în perioada 26 februarie - 3 martie, Jandarmeria Română este forța de ordine publică cel mai bine percepută din punct de vedere al asigurării siguranței cetățeanului.
Potrivit sondajului, la întrebarea "Din punctul de vedere al siguranței cetățeanului, cât de bine credeți că își fac treaba următoarele instituții?", aproape jumătate dintre cei întrebați au declarat că Jandarmeria acționează bine și foarte bine.
Cercetarea științifică a fost realizată folosind tehnica sondajului de opinie, pe bază de chestionar. Potrivit INSOMAR, interviurile au fost realizate în 51 de localități urbane și 55 de localități rurale din 40 de județe și în Municipiul București. Volumul eșantionului a fost de 1.216 de persoane, fiind reprezentativ pentru populația României cu vârsta peste 18 ani. Eroarea maximă admisă pentru rezultatele obținute, garantată cu o probabilitate de 95%, este de 2,8%.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8296 secunde