Jandarmii vor fi prezenți la Ziua Marinei

100
Jandarmii vor fi prezenți la Ziua Marinei - ziuamarinei200998-1470993979.jpg
Peste 250 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,TOMIS" Constanța în cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor asigura ordinea publică și siguranța persoanelor care vor participa la sărbătorirea ,,Zilei Marinei Române", manifestare ce va avea loc luni, 15 august a.c. între orele 09.00-14.00, în zona Faleză Cazino-Portul Tomis.

Pentru desfășurarea în condiții optime a acestui eveniment, precum și pentru facilitarea parcării autoturismelor participanților, afluirii și defluirii acestora, separarea fluxurilor de acces pietonal față de cele auto și evitarea producerii de ambuteiaje sau aglomerări de grupuri de persoane, am estimat necesitatea asigurării următoarelor locuri de parcare, astfel:

1. cele două spații de parcare adiacente din exteriorul portului maritim, cuprinse între poarta 1 și poarta 1 bis (Restaurant Vraja Mării) – aproximativ 700 de autoturisme;

2. parcarea cuprinsă între str. Termele Romane și gardul împrejmuitor al incintei portului maritim– aproximativ 120 de autoturisme;

3. spațiile de parcare din zona Judecătoriei Constanța (250 autoturisme);

4. pe prima bandă (sensul de la Poarta 2 spre Poarta 1) a străzii Termele Romane – aproximativ 300 de autoturisme;

5. incinta Portului Maritim Constanța;

Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, jandarmii vor acționa în principal pentru protecția participanților, asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfășurării manifestării; prevenirea și combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de conviețuire socială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2693 secunde