Jandarmii vor să "curețe" piețele de bișnițari

2577
1

Articole de la același autor

Jandarmii sunt deciși să "curețe" piețele din municipiul Constanța de bișnițarii de țigări. Drept pentru care, în ultima perioadă, au organizat numeroase acțiuni în zonele cunoscute ca fiind preferate de acești comercianți ilegali.

Ultimele razii s-au desfășurat, miercuri și joi, în zona Gării și în piața din cartierul Km 4-5. Au fost surprinse șapte persoane, cu vârste cuprinse între 28 și 37 de ani, care aveau spre vânzare peste 600 de pa-chete de țigări, fără timbre legale. Este vorba despre țigări mărcile J&J, Dunhill, Marble, MM, Winston, Assos, JSP, NZ, Viceroy și Rothmans. Indivizii, acuzați de contrabandă, vor fi anchetați de Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliției Constanța.

Menționăm că, în ultima săptămână, jandarmii au confiscat aproape 2.000 de pachete de țigări de la bișnițarii găsiți la Gară, în zona Eden, în piața Km 4-5 și în piața din Tomis III. 

Comentează știrea

Doru
1 noiembrie 2014
Bine cu bisnitarii,cu hotii cand?

Companiile producatoare de tigari proaste cu nume de tigari bune din tara, au tot interesul ca impreuna cu statul ,sa stopeze bisnita. Bun. Jandarmii ar tregui sa faca vizite si la cei care vand lucruri furate,talharite. Acolo e vorba de a veni chiar in sprijinul cetatenilor!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Tineri prinși cu jointuri în zona Gării
Pagina a fost generata in 0.6981 secunde