Jocurile Olimpice din 2021 pot fi "lumina de la capătul tunelului" pentru umanitate

151
Jocurile Olimpice din 2021 pot fi

Articole recomandate



Președintele Comitetului Internațional Olimpic, germanul Thomas Bach, a declarat, după fixarea datelor că Jocurilor Olimpice din 2021, de la Tokyo, că a 32-a ediție a competiției polisportive poate fi "lumina de la capătul tunelului" pentru umanitate, conform agerpres.ro.


"Cu acest anunț, sunt sigur că, lucrând alături de Comitetul de organizare Tokyo 2020, Guvernul Metropolitan Tokyo, Guvernul Japoniei și cu ceilalți actori, putem depăși această provocare fără precedent. Umanitatea se găsește în prezent într-un tunel întunecat. Aceste Jocuri Olimpice de la Tokyo pot fi lumina de la capătul tunelului", a afirmat Bach într-un comunicat dat publicității de CIO.


Președintele forului olimpic mondial a ținut să mulțumească federațiilor internaționale pentru "susținerea unanimă", precum și asociațiilor continentale ale comitetelor olimpice naționale, pentru parteneriatul deosebit și susținerea în procesul de consultare din ultimele zile. De asemenea, Bach a mulțumit și Comisiei Sportivilor din cadrul CIO, cu care s-a aflat constant în contact.


Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo, amânate din cauza pandemiei de coronavirus, se vor desfășura între 23 iulie și 8 august 2021, au anunțat luni CIO și Comitetul japonez de organizare. Inițial competiția era programată pentru perioada 24 iulie-9 august 2020.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4653 secunde