Judecat pentru că a bătut un preot în trafic

496
1
Pe rolul Judecătoriei Constanța se află un dosar penal în care un tânăr este acuzat că a bătut un preot din Constanța, în urma unei șicanări în trafic.
Totul s-a petrecut la data de 17 octombrie 2009, în jurul orei 19, când Paul Gabriel Iliescu se deplasa cu un autoturism marca Dacia Logan, cu numărul de înma-triculare CT-34-BUR, pe una din străzile din Constanța. El a depășit în trafic un autoturism marca Volkswagen Polo, cu numărul de înmatriculare CT-72-MIR, condus de Mircea Pricop, preot la biserica Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, din localitate. Numai că, potrivit actului de inculpare, Iliescu a oprit autoturismul, obligându-l și pe preot să facă același lucru, după care l-a luat la bătaie pe acesta, lovindu-l cu pumnii și picioarele. În rechizitoriul întocmit de procurori se precizează că preotul a avut nevoie de 30 - 35 de zile de îngrijiri medicale pentru a se însănătoși.
Audiat de judecători, inculpatul, acuzat de vătămare corporală, a declarat că situația nu a stat nicidecum așa cum spun procurorii, ci, dimpotrivă, el ar fi fost cel care a fost agresat de preot. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 23 aprilie.

Comentează știrea

costion
22 noiembrie 2012
problema traficului

Daca era doar taximetrist, sa zicem ca as fi inteles intr-un fel toata tarasenia: o chestiune de conflict in trafic asa cum vezi din nefericire in toata romania si mai ales in constanta. politistii nu iau nici un fel de masura. stau ca pasivii pe la trecerile de pietoni sa prinda pe vreun sofer anemic. Dar treaba se complica atunci cand afli ca taximetristul in cauza este si JANDARM. Un astfel de recidivist se afla in postura de a asigura ORDINEA SI PAZA PATRIEI, asa cum se jura pe drapel. CRED CA SITUATIA E SI MAI COMPLICATA DE ATAT: A FACUT PANA ACUM CINEVA VREO STATISTICA A INDIVIZILOR PE JUMATATE FORTE DE ORDINE, PE JUMATATE CONDAMNATI? CAND O SA MA ADRESEZ VREUNUI JANDARM SAU POLITIST TREBUIE SA-I STRANG MANA SAU SA MA TEM CA IMI DA IN CAP SI IMI IA BANII? RAMANE DE VAZUT...

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 07 Aprilie 2010
Stire din Eveniment : Cine pe cine apără în Constanța?
Pagina a fost generata in 2.1538 secunde