Judecat pentru răpirea și chinuirea unui băiețel de 2 ani

294
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus, vineri, trimiterea în judecată a unui bărbat de 30 de ani, din Ovidiu, acuzat de lipsire de libertate, tentativă de omor calificat și tentativă de evadare.
Petre Ghergheșan va răspunde în fața instanței de judecată, fiind acuzat că, pe 14 mai, în jurul orei 10,30, l-a răpit pe frățiorul fostei lui iubite, în vârstă de doi ani și șapte luni, chiar din curtea casei părintești, din satul Traian, comuna Săcele.
În timp ce părinții, vecinii și oamenii legii îl căutau disperați pe copil prin împrejurimi, răpitorul l-a dus în apropierea orașului Ovidiu, într-o grotă de pe malul Canalului Dunăre - Marea Neagră și l-a abandonat, legat cu o sfoară la mâini, picioare și în jurul gâtului. Potrivit anchetatorilor, suspectul avea discernământ când a comis aceste fapte, fiind conștient că din cauza condițiilor meteorologice băiețelul ar putea muri. Îl interesa, însă, doar ca sora mai mare a copilului să se întoarcă la el.
Mai mult, după ce a fost prins, cu ocazia reconstituirii modului în care au fost săvârșite faptele, suspectul a încercat să fugă de sub escortă, prin interiorul grotei. Bărbatul este, în prezent, arestat preventiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.492 secunde