Concurs Judecat pentru tentativă de omor

321

Articole de la același autor

Un tânăr din satul Dunăreni a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru tentativă la infracțiunea de omor, după ce a înjunghiat un consătean.
Pe 6 ianuarie, la ora 21,15, polițiștii din comuna Aliman au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre faptul că în satul Dunăreni a avut loc o altercație, în urma căreia un bărbat a fost înjunghiat.
Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat că în acea seară, în jurul orei 20,30, mai mulți bărbați au băut în barul care aparține societății comerciale "Cosmina Maria 2002" SRL.
La scurt timp, după ce au consumat mai multe sticle cu băutură, a avut loc un scandal generat de discuțiile în contradictoriu dintre Aurel Lazăr, de 20 de ani, Valentin Lazăr, de 26 de ani, Marian Tănase, de 30 de ani și Georgel Tănase, de 22 de ani, toți din comuna Aliman.
Potrivit anchetatorilor, în timpul altercației, Georgel Tănase i-a aplicat cu un cuțit trei lovituri lui Aurel Lazăr. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital și supus unor intervenții chirurgicale.
Anchetatorii susțin că bărbatul obișnuiește să poarte asupra sa cuțit și a mai fost amendat penal pentru acte de violență.
Pe parcursul cercetărilor efectuate, Tănase a avut un comportament parțial sincer, în sensul că a recunoscut faptul că l-a agresat pe Lazăr, însă a negat că a intenționat să-i suprime viața.
Aurel Lazăr s-a constituit parte civilă în proces cu suma de 2.000 de lei, reprezentând daune morale și materiale. Dosarul a fost trimis pe rol la Tribunalul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8394 secunde