Judecător de la instanța supremă audiat ca martor în dosarul "Portul"

424
Judecătorul ICCJ Georgeta Barbălată a fost audiat, ieri, de procurorii anticorupție în calitate de martor în dosarul "Portul", în legătură cu unele fotografii găsite în urma percheziției informatice, în care ea apare într-un grup alături de un vietnamez acuzat de spălare de bani.
Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că judecătorul Georgeta Barbălată, purtător de cuvânt al instanței supreme, a dat o declarație în dosarul privind importurile ilegale din Portul Constanța în care sunt cercetate 30 de persoane, din care 28 sunt arestate.
Georgeta Barbălată a fost întrebată de procurorii anticorupție în legătură cu mai multe fotografii găsite în urma percheziției informatice făcute în cazul calculatoarelor ridicate din Portul Constanța, de la sediul firmei Container Clea-rance Services SRL, al cărei administrator era Aurelian Pilcă, cercetat în acest dosar, au precizat sursele citate.
Conform acelorași surse, din fotografii ar reieși că magistratul se afla într-un grup format din aproximativ 30 de persoane, între care se afla și Hua Le Duc, cetățean româno-vietnamez suspectat de spălare de bani și trimis în judecată într-un alt dosar penal. Fotografiile ar fi fost făcute în urmă cu aproximativ cinci ani, în timp ce judecătorul se afla în vacanță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6197 secunde