Pentru că a refuzat în mai multe rânduri să vină la proces

Judecătorii au decis arestarea complicelui lui Șlepac

2863
Magistrații de la Tribunalul Constanța au decis, ieri, arestarea preventivă în timpul procesului a lui Paul Popaene, cel care este judecat alături Valentin Șlepac pentru comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani.
Supărarea instanței a venit de la faptul că inculpatul a refuzat în mai multe rânduri să se prezinte la proces. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 9 iunie.
Potrivit actului de inculpare, cei doi au fost trimiși în judecată, în 2007, de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța. În sarcina lui Valentin Șlepac, de 35 de ani, din Cuza Vodă, și a lui Paul Popaene, administrator al SC "Geometal 2000" SRL, s-a reținut că, în cursul anului 2004, au făcut comerț cu deșeuri metalice, dar fără a înregistra operațiunile în contabilitate și fără a achita obligațiile către bugetul de stat.
Amintim că Șlepac este cercetat de DIICOT Constanța, în stare de arest preventiv, alături de Adrian Grigoraș și Sergiu Băhăian, pe motiv că a omorât patru oameni pentru a nu fi descoperite fraudele economice comise prin intermediul societăților comerciale conduse de diverși indivizi, folosiți drept "paravan" pentru înșelarea unor persoane sau agenți economici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3934 secunde