Concurs Judecătorii decid astăzi dacă îi eliberează pe suspecții de proxenetism din portul Constanța

348

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au judecat astăzi recursul formulat de cei trei inculpați din dosarul de proxenetism din Portul Constanța, Mustafa Bader, de 47 de ani, din Constanța, Ghiulsevea Amet, de 53 de ani, și Constanța Fieraru, de 61 de ani, ambele din Constanța.
Parchetul a solicitat arestarea preventivă a Constanței Fieraru, pentru care inițial fusese dispusă măsura interdicției de a părăsi localitatea.
Potrivit datelor de la dosar, procurorii consideră că este necesară luarea măsurii arestului preventiv în cazul femeii pentru practicarea activității de proxenetism.
Procurorii au invocat de asemenea faptul că domiciliul acesteia coincide cu cel al uneia dintre martore, față de care Constanța Fieraru are ordin de restricție. Din câte se pare, cele două femei locuiesc împreună într-un apartament închiriat din municipiul Constanța.
În ceea ce privește situația lui Mustafa Bader, angajat al companiei Oil Terminal și taximetrist, avocatul acestuia cere eliberarea sa din arest învocând faptul că nu există probe concrete care să-l incriminezecu privirea la exercitarea infracțiunii de proxenetism. Avocatul cere pentru clientul său înlocuirea măsurii de arest preventiv cu aplicarea măsurii de interdicție de a părăsi țara, întrucât Mustafa Bader este taximetrist și ar putea avea solicitări pentru deplasări în țară.
Instanța urmează să se pronunțe astăzi în acest dosar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 16 Martie 2012
Stire din Eveniment : Casă în flăcări la Murfatlar
Pagina a fost generata in 1.5105 secunde