Klaus Iohannis: Spitalul din Suceava trebuie urgent repus în funcțiune

178
Klaus Iohannis: Spitalul din Suceava trebuie urgent repus în funcțiune - dd-1585837163.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că spitalul din Suceava trebuie repus urgent în funcțiune și dezinfectat, iar personalul medical să primească materialele necesare, potrivit Agerpres.

"Ceea ce trebuie noi să facem acum este să repunem urgent în funcțiune spitalul din Suceava. (...) Este nevoie ca spitalul să fie dotat cu tot ce este necesar, în așa fel încât personalul medical, medicii, să fie protejați", a spus șeful statului, la videoconferința cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, și reprezentanți ai instituțiilor locale cu privire la situația epidemiologică din județ.

Iohannis a subliniat că este nevoie să se facă o dezinfecție profundă și în spital și posibil și în oraș, arătând că pentru acest lucru există o echipă specială, care va veni din Dorohoi.

"Este nevoie de testarea urgentă a personalului medical, care poate să revină în spital în măsura în care se vindecă. Este nevoie de încă un aparat de testare, care va fi pus la dispoziție în timpul cel mai scurt", a declarat Iohannis.

Această videoconferință a fost solicitată de președintele Iohannis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3175 secunde