L-a lăsat într-o baltă de sânge după ce i-a furat telefoanele mobile

423

Articole de la același autor

Autorul unei tâlhării dat în urmărire internațională, a fost depistat la scurt timp de polițiștii Secției 5 după comiterea unei tâlhării.
În data de 8 mai, ora 22,33, polițiștii Secției 5 au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în spatele unui imobil, situat pe Șoseaua Mangaliei, o persoană a fost agresată și i-au fost sustrase mai multe bunuri.
La fața locului s-au deplasat două patrule de la Secția 5 Poliție care au identificat, căzută la pământ, o persoană de sex bărbătesc, în stare de ebrietate, care prezenta urme de lovituri la nivelul feței.
Din cercetări, oamenii legii au stabilit că acesta se numește Ilie Liviu Popa și este din comuna Dogâța, județul Iași.
El a declarat polițiștilor că a fost lovit și deposedat de două telefoane mobile.
Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru primirea de îngrijiri medicale.
După efectuarea cercetărilor la fața locului, polițiștii au identificat la ieșirea dintr-un magazin alimentar, aflat în imediata apropiere a locului faptei, pe Alexandru Marius Baciu, de 22 de ani, din Năvodari.
În urma controlului efectuat asupra acestuia, au fost găsite ascunse în șosete cele două telefoane mobile reclamate ca sustrase.
De asemenea, polițiștii au descoperit că tânărul era dat în urmărire de către IPJ Constanța, pe numele său fiind emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de un an de către Judecătoria Săveni, jud. Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Totodată, deoarece la acea vreme se dețineau informații că el a părăsit fraudulos țara, nedeținând pașaport, în data de 28 ianuarie a fost dat în urmărire internațională.
Tânărul a fost depus în arestul IPJ Constanța, în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, continuându-se și cercetările pentru infracțiunea de tâlhărie petrecută asupra lui Popa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8096 secunde