Alexander Hleb va pleca de la Arsenal, la finalul acestui sezon

224
Mijlocașul lui Arsenal, Alexander Hleb, va părăsi echipa londoneză la finalul sezonului, conform declarațiilor făcute de agentul jucătorului, citat de site-ul englez Skysports.
"Alexander este pregătit pentru cea mai im-portantă mutare din viața sa", a mai afirmat impresarul mijlocașului belarus, în vârstă de 27 de ani, a cărui destinație probabilă va fi echipa italiană Inter Milano, care și-a exprimat anterior interesul față de Hleb.
Antrenorul tunarilor, Arsene Wenger, a afirmat, la începutul săptămânii, că intenționează să-l păstreze pe Hleb și va face tot posibilul ca acesta să rămână în continuare la Arsenal. Cu toate acestea, agentul jucătorului a fost foarte ferm în ceea ce privește plecarea jucătorului: "Hleb va pleca, deși Arsenal vrea să îi ofere un nou contract pe termen lung, cu clauze mai bune. Doar timpul va decide dacă această plecare a fost o decizie corectă, însă pot să vă spun că, în această privință, nu este cale de întoarcere. Totul va fi clarificat în următoarele două săptămâni", a precizat acesta.
Pe lângă anunțata plecare a lui Hleb, antrenorul Arsene Wenger va trebui să găsească soluții și pentru înlocuirea unui alt mijlocaș, Mathieu Flamini, care, de asemenea, va părăsi echipa la sfârșitul sezonului, după ce a semnat la începutul săptămânii un contract cu AC Milan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.977 secunde