L-AȚI VĂZUT? Bărbat căutat lângă PODUL SINUCIGAȘILOR!

109
L-AȚI VĂZUT? Bărbat căutat lângă PODUL SINUCIGAȘILOR! - ddd-1578221863.jpg

Articole recomandate

Un fals sinucigaș a fost căutat aproape șase ore la Podul Mărăcineni de mai multe echipaje de poliție, pompieri, jandarmi, polițiștii stabilind duminică dimineața că acesta este un om al străzii care își improvizase un adăpost în zonă. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din județul Prahova, a declarat duminică oamenilor legii că se plimba pe pod fără intenția de a se sinucide.

Potrivit agentului șef adjunct Amalia Vlădescu de la Biroul de presă al IPJ Buzău, sâmbătă seara s-a primit un apel la 112 prin care anunța că un tânăr s-ar fi aruncat de pe pod în râul Buzău. "Mai mai multe echipaje de poliție, pompieri și jandarmi, precum și o ambulanță au pornit spre locul indicat. După circa trei ore, în jurul orei 22.00, căutările au fost sistate din cauza întunericului, fiind reluate duminică la ora 8.00", a mai declarat sursa citată.

Amalia Vădescu a mai declarat că polițiștii au identificat un bărbat fără adăpost din județul Prahova, în vârstă de 41 de ani, care își amenajase un adăpost în zonă. "Acesta a susținut că se afla sâmbătă seara pe podul de la Mărăcineni, fără intenția de a se sinucide, în acest moment neexistând nici o altă persoană dată dispărută", a mai declarat sursa citată.

În ultimii ani, la Podul de la Mărăcineni s-au sinucis mai multe persoane, între care și un om de afaceri din Austria.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9017 secunde