La ce poate duce o țigară uitată aprinsă... Zeci de evacuați, 13 persoane internate în spital

193
La ce poate duce o țigară uitată aprinsă... Zeci de evacuați, 13 persoane internate în spital - ddd-1581752493.jpg

Articole recomandate

Treisprezece persoane între care și patru copii au ajuns la spital, sâmbătă dimineața, cu arsuri și cu intoxicații cu fum, din cauza unui incendiu care a izbucnit într-un bloc de locuințe din municipiul Târnăveni, județul Mureș, potrivit Agerpres.

"Incendiul este lichidat, nu a apucat să se propage și la apartamentele vecine. În total au fost evacuate 34 de persoane (9 copii, 13 femei și 12 bărbați), din care 13 au fost transportate la spital, doi adulți au suferit arsuri la nivelul căilor respiratorii și 11 din cauza intoxicărilor cu fum. Printre victimele transportate la spital, patru sunt copii", a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Horea" al județului Mureș.

Incendiul s-a manifestat la etajul I al blocului de locuințe, iar pompierii din Târnăveni au intervenit cu două autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Potrivit reprezentanților ISU, cauza izbucnirii incendiului ar fi o țigară uitată aprinsă. "Se pare că proprietarul apartamentului ar fi adormit cu țigara aprinsă, fie a uitat-o aprinsă, cert este că incendiul a pornit de la un muc de țigară căzut pe canapea. Din cele 13 persoane care au fost transportate la spital, cinci au fost duse la UPU SMURD Târgu Mureș, iar 8 au rămas la Centrul de Primiri Urgență din Târnăveni, toate victimele sunt stabile", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Horea" al județului Mureș, Dan Petru Daciel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5129 secunde