Schimb acid de replici între Dan Barna și Rareș Bogdan

271
Schimb acid de replici între Dan Barna și Rareș Bogdan - ddd-1581704586.jpg
Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, și președintele USR, Dan Barna, au avut vineri un schimb de replici prin intermediul presei și al rețelelor sociale. Rareș Bogdan a spus despre Barna că este "arogant" și a povestit că s-a întâlnit cu acesta în liftul Parlamentului unde l-a încurajat să vorbească cu liftiera. "Despre cum să vorbești cu o doamnă care operează lifturi, ăsta e un subiect pe care, domnule Rareș Bogdan, trebuie să îl abordați cu doamna Violeta Alexandru", i-a transmis Dan Barna, europarlamentarului PNL, potrivit Digi 24.

"Era arogant. Păi mă întâlnesc cu el în lift, sta așa pe spate... Îi zic: "Băi, alo! Fii, măi, om. Vorbește cu liftiera, vorbește cu... suntem cinci oameni în lift. Ce-i cu tine, mă, zi, așa vrei să faci politică?!". Deci, părerea mea e, când îl ai pe Dacian, să optezi pentru candidatura lui (Dan Barna - n.r.)... Eu m-am bucurat, că pe lângă el, Klaus al nostru părea om de lume, pe lângă Barna...", a declarat Rareș Bogdan.

Replica lui Dan Barna a venit pe Facebook. "Rareș Bogdan fabulează voios într-un interviu povestind o întâmplare inexistentă în care folosește numele meu. Presupun că europarlamentarul Bogdan a rămas cu niște replici programate și neprestate în campania pentru prezidențiale și, de nevoie, le livrează acum. Ne-am întâlnit săptămâna trecută într-un lift plin, unde ne-am salutat colegial. Atât. Tot restul scenariului este o invenție pură.

Probabil e și ăsta un fel de a evita să vorbești despre modalitatea scandaloasă de legiferare prin zeci de ordonanțe confuze sau de-a dreptul ilegale, adoptate noaptea în Guvern. Sau despre "liberalii" care votează PUZ-uri cot la cot cu PSD prin consiliile locale. Cât despre cum să vorbești cu o doamnă care operează lifturi, ăsta e un subiect pe care, domnule Rareș Bogdan, trebuie să îl abordați cu doamna Violeta Alexandru", a scris Dan Barna, pe Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4047 secunde