La ce trebuie să fiți atenți când ajungeți la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân și Poporului

277
2
La ce trebuie să fiți atenți când ajungeți la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân și Poporului - raz13639551831364174327-1375181148.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Constanța vă atrag atenția asupra următoarelor aspecte pe care trebuie să le cunoașteți, când ajungeți în intersecția dintre străzile Mircea cel Bătrân și Poporului, din municipiul Constanța: "În această zonă, cele mai multe accidente s-au produs din cauza nerespectării regulilor de prioritate". 




"Această intersecție este semnalizată corespunzător prin indicatoare, marcaje rutiere și semafor electric. Când circulați pe strada Mircea cel Bătrân și ajungeți la intersecția cu strada Poporului, reduceți viteza de circulație și respectați semnificația semaforului electric. La această intersecție este interzis virajul către dreapta, deoarece strada Mircea cel Bătrân este cu «Sens unic» dinspre Capitol către Dacia. Manifestați prudență, deoarece frecvent traversează pietoni pe la colțul intersecției, fără să se asigure în prealabil". 




Comentează știrea

ovidiu
30 iulie 2013
Culoarea verde

ar trebui marit timpul pentru culoarea verde pe str Ion Ratiu

Jack
31 iulie 2013
???????

De cind se intersecteaza Mircea cu Poporului??????Eventual cu Ion Ratiu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2934 secunde