La plimbare cu șalupa, peste graniță

861
1
Doi tineri s-au ales cu dosare penale pentru trecerea frauduloasă a graniței, după ce au ieșit la plimbare cu o șalupă în largul Mării Negre. Joi după-amiază, în jurul orei 15,00, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat, la aproximativ 18 mile travers de municipiul Mangalia, o șalupă model Merry Fischer 725, sub pavilion România, la bordul căreia se aflau Mădălin Micu, de 34 de ani, din Constanța și George Asan, de 24 de ani, din Mangalia.

Oamenii legii au fost sesizați de specialiștii SCOMAR că cei doi au plecat în jurul orei 12,20 din portul din localitatea Limanu, fără a anunța Garda de Coastă, au depășit apele teritoriale ale României și se îndreptaut către cele ale Bulgariei.

Șalupa rapidă a Gărzii de Coastă a reușit să intercepteze ambarcațiunea și ulterior a escortat-o până în portul Limanu; cei doi tineri au susținut că nu și-au dat seama când au părăsit apele teritoriale, căci nu dețineau aparatura necesară. Cu toate acestea, pe numele lor au fost întocmite actele premergătoare pentru începerea urmăririi penale. 

Comentează știrea

Recuperamdatorii
9 iunie 2012
recuperamdatorii

Recuperamdatorii,legal si gratuit.www.recuperamdatorii.ro

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Iunie 2012
Stire din Eveniment : Șoferi prinși pe picior greșit
Pagina a fost generata in 0.4389 secunde