Concurs La pușcărie pentru trafic de carne vie

741

Articole de la același autor

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au menținut sentința prin care Ovidiu Sandu, zis "Chelie", de 25 de ani, din Cernavodă, capul unei rețele de traficanți de carne vie, a fost condamnat la pedeapsa de patru ani de închisoare și prin care complicii săi, Nicoleta Raluca Popescu, Daniel Profir, Șerban Marian Tomulescu și Costin Sorin Enache, zis "Mache", au fost condamnați la câte trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, iar Florin Martinaș la doi ani cu suspendare sub supraveghere. Tuturor, magistrații le-au stabilit un termen de încercare de opt ani. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție.
Procurorii DIICOT spun că membrii rețelei acționau în municipiile București și Constanța, precum și în orașele Medgidia și Cernavodă, în mediul liceenilor, unde ofereau spre vânzare droguri.
Polițiștii susțin că activitatea rețelei a fost documentată începând cu 9 februarie, atunci când Ovidiu Sandu, de 24 de ani, din Cernavodă, coordonatorul rețelei, a fost depistat în flagrant în timp ce transporta, în autoturismul cu care se depla-
sa, cinci grame de hașiș și 19 comprimate de drog sintetic de mare risc. Ulterior, în urma cercetărilor, s-a constatat că el era liderul unei grupări care se ocupa și cu traficul de carne vie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7902 secunde