Fost polițist, condamnat pentru trafic de influență

510

Articole de la același autor

Ieri, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au respins apelul declarat de fostul polițist Constantin Buzoi, care a fost condamnat de Tribunalul Constanța la pedeapsa de șase luni de închisoare cu suspendare condiționată pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs, la Înalta Curte de Casație și Justiție.
Potrivit procurorilor constănțeni, la data de 31 octombrie 2008, Ionuț Daniel Gîlcă a formulat un denunț la Serviciul Teritorial Anticorupție Constanța, din cadrul Direcției Generale Anticorupție, prin care a sesizat faptul că agentul de poliție Constantin Buzoi, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, i-a pretins suma de 200 de euro pentru a-și folosi influența la RAR Slobozia, cu prilejul verificării unui autoturism ce urma a fi înmatriculat în Constanța. Mașina aparținea lui Florin Marcu, fratele cumnatei lui Gîlcă.
În ziua de 13 ianuarie 2009, inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 1.500 lei de la denunțător, precizându-i că 960 lei sunt pentru taxă, iar 500 lei pentru persoana care se ocupă de înmatricularea autoturismului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4321 secunde