La un pas de tragedie, la Constanța. Tren plin cu combustibil, deraiat în zona Brătianu

197
La un pas de tragedie, la Constanța. Tren plin cu combustibil, deraiat în zona Brătianu - trenderaiat-1569179693.jpg
Un tren cu 37 de vagoane pline cu combustibil a deraiat, sâmbătă noapte, în Constanța, în zona Brătianu. Numai șansa a făcut ca totul să nu se transforme într-o tragedie, existând doar pagube materiale.


Incidentul s-a petrecut în jurul orei 1.45. Polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi ajunți la fața locului au stabilit faptul că, la kilometrul 1 – 150m al liniei CF 818, linia de legătură între stațiile CF Palas și Constanța mărfuri, un vagon aflat în compunerea unui tren de marfă, format din 37 de vagoane cisternă încărcate cu combustibil a deraiat și a parcurs aproximativ 400 de metri, distrugând traversele.


"În urma evenimentelor, nu au rezultat scurgeri din conținuzul vagonului și nici victime. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere sau semnalizare falsă. De asemenea, au fost sesizați reprezentanții Autorității de Siguranță Feroviară Română, pentru luarea măsurilor în consecință", au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2003 secunde