Lacrimi și durere la căpătâiul Andreei și al mamei ei. Tragedia crește în proporții. A murit și bunica ei

997

Articole recomandate

Tragedia rutieră de duminică seară din apropierea localității Mihai Viteazu ia proporții. Numărul persoanelor decedate a crescut la patru, după ce marți seară s-a stins din viață încă o femeie, în vârstă de 63 de ani, pasageră în mașina morții. Femeia era mama șoferiței, care a decedat și ea în accident, alături de fiica ei de 19 ani și tatăl ei. 


Maria Celmare era internată pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța cu multiple traumatisme, medicii fiind rezervați încă de la început privind șansele ei de a supraviețui. 


Femeia și-a dat ultima suflare cu doar câteva ore înainte de înmormântarea soțului, fiicei și nepoatei, toți trei uciși pe loc în urma impactului devastator. 


Cei patru se întorceau duminică după-amiaza cu mașina de la Tulcea spre Constanța, când, la ieșire din localitatea Mihai Viteazu, Maria Mădălina Celmare, șoferul unui autoturism Chevrolet Kalos, a intrat într-o depășire fără să se asigure. Mașina s-a izbit violent de un BMW care venea din sens opus, impactul fiind catastrofal. Alături de șoferiță au murit pe loc fiica ei Andreea Diana Oaidă (19 ani) și tatăl ei Mircea Celmare (67 ani), cel de-al patrulea ocupant al mașinii, Maria Celmare, fiind grav rănit (a decedat ulterior la spital). Ieri, în jurul prânzului, la Cate-drala Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Înalt Prea Sfințitul Teodosie a oficiat slujba de înmormântare a celor trei victime. Corte-giul funerar s-a oprit mai întâi în fața Liceului Mihai Eminescu, unde Andreea doar ce terminase clasa a XII-a și se pre-gătea să dea examenul de bacalaureat. Colegii și profesorii au așteptat-o în lacrimi și cu flori pentru a-și lua adio. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1518 secunde