Lacrimi și tăcere, la doi ani de la incendiul de la Beirut

232
Seara de 5 aprilie 2014 va rămâne cu siguranță în memoria colectivă ca fiind o adevărată dramă. A fost seara în care centrul Constanței s-a transformat într-un infern.

Trei fete cu vârste cuprinse între 22 și 24 de ani, Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă și Nicoleta Vasilițeanu, și-au pierdut viața după un incendiul izbucnit în restaurantul libanez Beirut, de pe bulevardul Tomis. Zeci de pompieri s-au luptat ore în șir să stingă incendiul devastator, în urma căruia cele trei suflete au murit carbonizate.

După tragedie, s-au descoperit o serie de nereguli, pornind de la instalațiile electrice și terminând cu lipsa autorizației de funcționare. George Karam, Constantin Pavel, Dumitru Jurcă, Gheorghe Nirlu, Sultana Nirlu, Florentina Gica Coroianu și Florin Iordache au fost trimiși în judecată, în luna august 2015, sub control judiciar pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, complicitate de abuz în serviciu, 40 de infracțiuni de fals în înscrisuri și așa mai departe.

O decizie definitivă a instanței în dosarul Beirut nu a fost luată nici până astăzi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6202 secunde