Laura Voicu, avocata Alinei Bica, va fi cercetată sub control judiciar

228
Laura Voicu, avocata Alinei Bica, va fi cercetată sub control judiciar - lauravoicu-1426920144.jpg

Articole de la același autor

Laura Voicu, avocata fostei șefe a CSM Alina Bica, va fi cercetată sub control judiciar, după ce procurorii DNA au reținut-o pentru 24 de ore.

Curtea de Apel a respins propunerea procurorilor DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele Laurei Voicu, potrivit B1.ro.

Procurorii au acuzat-o pe Laura Voicu pentru săvârșirii infracțiunilor de favorizare a făptuitorului și instigare la infracțiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau activități.

Avocatul Voicu Laura-Cătălina, apărător ales al inculpatei Deaconu Georgia Ioana, arestată preventiv în dosarul nr. 189/P/2012 al Secției de combatere a corupției din cadrul DNA, cunoscând faptul că suspectul Learciu Niculae nu deține calitatea de avocat, fiind înscris în așa numitul "Barou constituțional", l-a desemnat pe acesta să participe la activități de urmărire penală ce urmau a se desfășura la sediul DNA în dosarul nr. 189/P/2012, precum și, în repetate rânduri, în alte cauze aflate pe rolul DNA.

Din dispoziția inculpatei Voicu Laura-Cătălina, Learciu Niculae a exercitat și alte activități ce țin de profesia de avocat, prezentându-se la termene de grefă în Serviciul de reținere și arestare preventivă unde a acordat asistență juridică mai multor clienți ai acesteia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Videanu, eliberat sub control judiciar
Miercuri, 07 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Alina Bica rămâne în arest
Joi, 27 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Șefa DIICOT vrea în libertate
Pagina a fost generata in 1.8701 secunde