Laurențiu Marin a pierdut procesul privind suspendarea lui Marian Mitrea de la șefia DADL

4147
Laurențiu Marin a pierdut procesul privind suspendarea lui Marian Mitrea de la șefia DADL - 91ca305decc7727a939aa6f77529fbbc.jpg

Articole de la același autor

Ieri, magistrații Curții de Apel Constanța au admis excepția lipsei calității de reprezentant a lui Laurențiu Marin pentru Direcția Apele "Dobrogea" Litoral (DADL), au anulat acțiunea DADL și totodată au respins cererea de suspendare formulată de Marin în procesul în care acesta solicita suspendarea executării actului administrativ prin care la conducerea instituției a fost numit interimar Marian Mitrea. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție.
Avocatul lui Laurențiu Marin ceruse suspendarea executării actului emis de Administrația Națională Apele Române (ANAR) și a precizat instanței de judecată că, din documentul cu pricina, nu rezultă că măsura este una temporară. Mai mult, la întoarcerea din concediul medical, Marin nu a fost lăsat să intre în instituție, după cum a precizat chiar avocatul acestuia în sala de judecată.
De asemenea, avocatul lui Marin susține că în decizia prin care Marian Mitrea a fost numit director coordonator interimar la DADL nu este menționat decât în preambul că este vorba despre un interimat, până la revenirea lui Marin din concediul medical.
"Laurențiu Marin nici la acest moment nu poate intra în instituție, ultima încercare în acest sens soldându-se cu evacuarea forțată a clientului meu", a mai spus avocatul.
În replică, avocatul lui Marian Mitrea a susținut că din actele depuse la dosar rezultă că DADL nu și-ar însuși cererea respectivă și că, de altfel, de pe 4 ianuarie, când Laurențiu Marin s-a întors la serviciu, decizia de numire temporară a încetat de drept.
Reprezentantul lui Mitrea a mai spus că, potrivit unei adrese primite de Marin din partea ANAR, acestuia i-a fost adus la cunoștință faptul că, atunci când revine din concediul medical, să nu se mai prezinte la DADL, ci direct la sediul Adminis-trației Naționale Apele Române, unde urma să fie supus unei proceduri de evaluare a activității desfășurate la DADL. "Nu există nicio pagubă iminentă și niciun prejudiciu care să-i fi fost adus lui Laurențiu Marin", a spus avocatul.
Precizăm că acțiunea a fost înregistrată pe rolul Curții de Apel Constanța încă din luna noiembrie 2009, dosarul rămânând, la data de 7 decembrie 2009, în pronunțare, pentru ca, ulterior, instanța să îl repună pe rol, acordând termen pentru data de ieri, 11 ianuarie 2010.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3646 secunde