Liviu de la L.A. : "A fost un frate bun de la început până la sfârșit"

4721
Liviu de la L.A. :
Peste o mie de persoane, printre care rude, prieteni și colegi, l-au condus pe ultimul drum pe fratele lui Liviu Vârciu, fostul solist al trupei L.A. Cortegiul funerar a plecat de la casa mortuară în sunetele fanfarei militare. În hohote de plâns, atât părinții tânărului, cât și fratele său, Liviu, a trebuit să fie susținuți de rude și prieteni pentru a face față tragediei.
"A fost un frate bun de la început până la sfârșit", a declarat printre suspine Liviu, marcat vizibil de nenorocire.
Până să ajungă la cimitir, convoiul funerar s-a oprit la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, acolo unde lucra plutonierul major Ionuț Vârciu, în vârstă de 30 de ani. După câteva salve trase în memoria fostului coleg, cortegiul a plecat spre biserică, iar apoi la cimitir, unde a fost îngropat.
Pe tot parcursul ultimului drum, convoiul a fost însoțit de sute de mașini tunate, conduse de foști colegi de la clubul automobilistic din care făcea parte și fratele lui Liviu.
Ionuț Vârciu a decedat, luni, în urma unui accident rutier, petrecut la ieșirea din localitatea Ovidiu, după ce a încercat să evite un motociclist care i-a tăiat fața.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6209 secunde