Locomotiva unui tren cu 60 de pasageri a deraiat. Traficul feroviar, oprit

101
Locomotiva unui tren cu 60 de pasageri a deraiat. Traficul feroviar, oprit - deraiat-1483170478.jpg
Locomotiva unui tren a deraiat în județul Harghita, traficul feroviar fiind oprit, la această oră, pe magistrala 400, între Izvorul Mureșului și Izvorul Oltului.


Potrivit Poliției Române, la această oră, în județul Harghita, traficul feroviar este oprit pe magistrala 400, între Izvorul Mureșului și Izvorul Oltului, din cauza unui tren rămas pe linie, după ce locomotiva acestuia a deraiat.

Incidentul a avut loc în jurul orei 6.00, când a deraiat locomotiva trenului Regio 4504, care circulă pe ruta Toplița-Brașov, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

În tren se aflau 60 de pasageri, care au fost preluați de mașini și transportați la destinație, iar până să fie preluați aceștia au așteptat în vagoanele încălzite ale trenului.

În urma incidentului, traficul feroviar a fost închis între stațiile Izvorul Mureșului - Izvorul Oltului, iar trenurile care ar urma să circule pe acea rută în prima parte a zilei vor fi direcționate pe ruta Brașov-Teiuș-Războieni-Cluj Napoca.

Circulația trenurilor este adaptată în cursul acestei zile la condițiile meteo nefavorabile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0502 secunde