Locuințele a două judecătoare de la ÎCCJ, percheziționate de DNA

533
Locuințele a două judecătoare de la ÎCCJ, percheziționate de DNA - mascati-1317968349.jpg
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au efectuat, noaptea trecută, percheziții la locuințele a două judecătoare de la Înalta Curte de Casație și Justiție, acestea fiind suspectate de corupție.
Potrivit unor surse judiciare, este vorba de Gabriela Bârsan și Iuliana Pușoiu, implicate într-un dosar de luare de mită. Cele două judecătoare ar fi primit drept mită de la un om de afaceri excursii în Indonezia și mai multe cadouri, pentru ca în schimb să judece rapid mai multe dosare ale acestuia, aflate pe rolul Secției de contencios administrativ și fiscal de la Curtea Supremă.
Perchezițiile au avut loc la imobile situate pe b-dul Magheru din București și în localitatea Snagov, de unde au fost ridicate un calculator și mai multe documente.
Gabriela Bârsan este soția reprezentantului Romaniei la CEDO, judecătorul Corneliu Bârsan. În prezent, Gabriela Bârsan este președintele Secției de Contencios-administrativ a Înaltei Curți de Casație și Justiție și a candidat la șefia Înaltei Curți și Consiliului Superior al Magistraturii, informează Agerpres.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Octombrie 2011
Stire din Sport : Mircea Sandu s-a prezentat la sediul DNA
Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Marian Vanghelie, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 0.9177 secunde