LOVITURĂ / Patronul restaurantului Cafe Cafe, reținut pentru ultraj

1594
3
LOVITURĂ / Patronul restaurantului Cafe Cafe, reținut pentru ultraj - photo44-1348696570.jpg
Procurorii constănțeni l-au reținut, ieri, pe Cătălin Iuliu Nedelcu, patronul restaurantului Cafe Cafe din municipiul Constanța.


Acesta este acuzat de comiterea infracțiunii de ultraj, după ce, săptămâna trecută, a lovit un ofițer al Serviciului de Investigații Criminale în timpul unei descinderi la locuința sa de pe Bulevardul Ferdinand. 
Potrivit reprezentanților Poliției Constanța, scopul percheziției era efectuarea unei expertize tehnice în construcții, necesară în dosarul penal deschis după ce mai mulți vecini s-au plâns de lucrările realizate de afacerist la apartamentul său. "În timpul percheziției, proprietarul apartamentului s-a manifestat violent și a bruscat un lucrător de poliție care făcea parte din echipa de cercetare", se arată în comunicatul de presă al polițiștilor. Concret, se pare că bărbatul a trântit cu putere o ușă și a prins mâna unui polițist. 
Afaceristul a fost reținut, urmând ca astăzi să se stabilească dacă va fi prezentat sau nu instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Un citior
27 septembrie 2012
Abia acum?!

Este bine că, în sfârșit, oamenii legii au luat o măsură împotriva acestui individ, dar vin și vă spun că practic se dovedește că în România nu toți suntem egali în fața legii! De luni de zile presa scrie de abuzurile incalificabile comise de acest Nedelcu, locatarii blocului în cauză exasperați, traumatizați fizic și psihic de acest individ s-au adresat pe toate căile organelor pe care le-au crezut competente, dar până acum fără nici un rezultat.Nedelcu a sfidat, a umilit, a torturat efectiv prin activitățile sale, în continuare locatarii din bloc, fără ca împotriva sa să fie luată vre-o măsură. De ce? S-a temut cineva de "relațiile" pe care acesta clama că le are, că-l fac invulnerabil? Trebuia neapărat ca acesta să agreseze un om al legii ca cineva să se sesizeze? E greu de crezut, dar poate totuși se va afla cânva și cine îl protejează, persoanele respective fiind poate mai vinovate decât el pentru tolerarea și încurajarea unui asemenea comportament!

Mielu
27 septembrie 2012
Scapă sigur

Chiar dacă, prin absurd va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, aceasta va hotărâ eliberarea sa sub motiv că nu prezintă pericol public. Instanța nu va lua în considerare că individul are în mod real un potențial agresiv periculos, acesta-și va face în continuare de cap spre disperarea unor oameni de bun simț care din nou vor face constatarea amară că trăiesc într-o țară în care banii, relațiile, abuzurile au valoare de tabu. Vom trăi și vom vedea dacă am sau nu dreptate.

xulescu
27 septembrie 2012
asa ,si ?

ca nedelcu e un nenorocit , habar nu am. ca nu s-au luat masuri pana acum nici atat nu stiu, dar eu ma intreb, ce dracu cauta mana caraliului pe tocul usii? ca daca vezi ca unu vrea sa tranteasca usa, reactia normala e sa te feresti. va dati seama ce reflexe are politaiul ala?! tare de tot!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3115 secunde