Ludovic Orban, la DNA. Primele declarații

126
Ludovic Orban, la DNA. Primele declarații - orban-1460632537.jpg

Articole recomandate

Ludovic Orban, fostul candidat PNL la Primăria Capitalei, a părăsit azi sediul DNA, după aproape o oră în care a fost audiat de procurori în dosarul în care se află sub control judiciar. 


La ieșirea din sediul instituției anticorupție, Ludovic Orban i-a rugat pe jurnaliști să nu-i mai adreseze întrebări ce au legătura cu dosarul penal pentru că nu va putea da informații.

" Îmi pare rău că m-am retras, dar sunt un om de onoare, nu accept să candidez decât dacă este lămurită această suspiciune", a spus Ludovic Orban la plecarea de la sediul DNA referiot la retragerea sa din cursa pentru Primăria Capitalei. 


Fostul candidat la Primăria Capitalei din partea partidului PNL, a fost pus sub control judiciar, luni, într-un dosar în care este cercetat pentru fapte de corupție.

Procurorii anticorupție îl acuză că a solicitat unui om de afaceri suma de 50.000 de euro pentru campania electorală din vara anului 2016. 


"La data de 1 martie 2016, inculpatul Orban Ludovic, prim–vicepreședinte al unui partid, a contactat un om de afaceri pe care îl cunoștea, solicitându-i sprijin financiar pentru campania electorală pentru alegerile locale din vara anului 2016, în care Orban Ludovic candidează la funcția de primar al municipiului București", au susținut procurorii DNA într-un comunicat de presă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Aprilie 2016
Stire din Eveniment : Gabriel Oprea, la DNA
Joi, 14 Aprilie 2016
Stire din Politică-Administrație : Vasile Blaga, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 0.4438 secunde