Raluca Prună: DIICOT va fi o structură în oglindă cu DNA

163
Raluca Prună: DIICOT va fi o structură în oglindă cu DNA - pruna-1460633783.jpg
Ministrul Justiției, Raluca Prună, a declarat la sediul CSM, că modificările referitoare la legea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism vor viza organizarea acestei structuri după modelul Direcției Naționale Anticorupție, inclusiv înființarea unei poliții judiciare a DIICOT.


"Modificările sunt în sensul de a face din DIICOT, care e tot o structură specializată, în oglindă, ceea ce este și DNA-ul — le dăm o poliție judiciară, nu știu dacă este o veste bună pentru toată lumea, dar ei trebuie să poată funcționa exact așa cum funcționează și DNA-ul. Am umblat un pic la competențe pe anumite materii... nu vreau să devansez, proiectul este pe site, este în consultare, ceea ce înseamnă că nu este definitivat", a spus Raluca Prună, conform Agerpres.

Procurorul-șef al DIICOT dezvăluia în urmă cu puțin timp care sunt nevoile de personal și reorganizarea după ordonanța de guvern privind interceptările.

Procurorul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat că instituția are nevoie de tehnicieni informaticieni."Acum, DIICOT are pe schema națională doar un informatician, ceea ce este absolut insuficient. Apelăm la experți", scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Aprilie 2016
Stire din Eveniment : Gabriel Oprea, la DNA
Miercuri, 30 Martie 2016
Stire din Eveniment : Cheloo, dat afară de la Antena 1
Joi, 14 Aprilie 2016
Stire din Politică-Administrație : Vasile Blaga, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 0.5859 secunde