HOROSCOP

208
HOROSCOP - horoscop-1460633327.jpg

Articole recomandate

Berbec: După o perioadă mai proastă pe plan sentimental, se pare că norocul vă surâde. Faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care vă cucerește inima. Vă sfătuim să nu neglijați odihna, pentru că riscați să aveți probleme de sănătate.

Taur: Vă pregătiți pentru un eveniment important în fa-milie. Dacă vă indispune o rudă din partea partenerului de viață, păstrați-vă calmul! Mai târziu, veți constata că a avut dreptate.

Gemeni: Mari șanse de reușită într-o călătorie scurtă, în interes de familie. Vă recomandăm să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață și să munciți mai cu spor.

Rac: Pe cât posibil, evitați speculațiile financiare, căci ați putea face greșeli mari. Timpul liber ar putea fi alocat chestiunilor domestice, la care ați rămas în urmă în ultimul timp.

Leu: Sunteți încordat într-o oarecare măsură, dar, după ce veți pune la punct planurile de viitor, vă veți simți mult mai bine. Cineva din familie vă va solicita un sfat într-o problemă importantă.

Fecioară: Aveți chef de o activitate mai deosebită, dar unele treburi vă mai rețin pe acasă. Nu faceți totul de mântuială, căci se va găsi cineva din familie să vă mustre pentru comportamentul inadecvat.

Balanță: Aveți în gând planul pentru un proiect de succes, dar vă lipsesc ideile de bază. Nu vă faceți prea multe iluzii, totul se va risipi de îndată ce altcineva va veni cu o idee mai bună.

Scorpion: Săptămâna a ajuns la final și vine la pachet cu cheful de distracție. Sunați mulți prieteni și decideți să plecați undeva departe de rutină și muncă.

Săgetător: După muncă și răsplată. Primiți o sumă de bani pentru tot ajutorul de care au beneficiat cei din grupul de activitate. Sfera sentimentală este favorizată azi, mai mult ca oricând.

Capricorn: O să primiți o sumă de bani, pe care o veți cheltui fără prea multe regrete cu prietenii în oraș. O ieșire la ceas de seară este momentul ideal pentru relaxare și socializare.

Vărsător: Niciun plan pe care vi l-ați făcut azi nu poate fi respectat ca la carte, căci intervin tot soiul de probleme. Veți fi pus în situația de a amâna câteva activități importante, spre exasperarea parte-nerului de viață.

Pești: O să vă găsiți o preocupare pentru timpul liber, asta pentru că nu vă place să stați degeaba. Ar trebui să vă gândiți mai serios la afacerea mult visată, pentru că se întrevăd șanse de reușită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 12 Aprilie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 11 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Aprilie 2016
Stire din Fun : horoscop
Miercuri, 06 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 02 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 01 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4242 secunde