horoscop

236
horoscop - horoscop-1459950393.jpg

Articole recomandate

Berbec: Lucrurile nu merg așa cum ai vrea, motiv pentru care te plângi peste tot, în loc să acționezi în favoarea ta. Pe șefi nu îi interesează eșecul tău, ci vor să dai randament când ajungi la muncă.

Taur: Telefoane peste telefoane și nervi întinși la maximum, după ce unele lucruri ți-au scăpat de sub control. Este adevărat că te-ai lăsat purtat de val sperând că problemele se vor rezolva de la sine.

Gemeni: Ai învățat din greșeli, ceea ce e perfect, dar mai ai și momente când faci totul exact pe dos. Acum preferi să chibzuiești lucrurile înainte de a accepta o propunere de colaborare.

Rac: Răbdarea nu e de partea ta. Ai așteptări uriașe de la cei din familie și cum cei dragi nu se ridică la nivelul lor, te simți peste măsură de dezamăgit. Dar nu rămâne cu gânduri negre, căci te vor afecta psihic.

Leu: Ești nou la locul de muncă, fapt pentru care atitudinea colegilor de birou te face să te gândești că te afli la locul potrivit și că te vei integra perfect. Fii precaut!

Fecioară: Dacă ai fi un pic mai activ, momentele de melancolie ar fi nule. În mod clar nu ai făcut pace cu trecutul și din acest motiv nu trăiești nici prezentul.

Balanță: Cei cu care interacționezi au impresia că ai interese ascunse de te dovedești așa amabil. Dar de fapt așa ești tu și nu trebuie să te schimbi pentru nimeni. Mai târziu își vor da seama că au greșit.

Scorpion: Un adevărat război izbucnește în familie, după ce tu începi să spui ce te deranjează la rude. Ar fi bine să fii ceva mai flexibil, căci riști să fii îndepărtat.

Săgetător: Nu te pasionează nimic, fapt pentru care rutina și plictiseala te îmbolnăvesc la propriu. Ar fi ideal să îți găsești lucruri frumoase pe care să le faci cu drag. Nu mai sta așa închis în cochilia ta.

Capricorn: Știi că este un moment important la locul de muncă și vrei să te implici activ în rezolvarea problemelor. Îți dorești ca ceea ce spui să fie luat în serios și totuși te comporți șovăielnic.

Vărsător: La muncă și acasă îți revin niște sarcini pe care alții nu le-au îndeplinit și pentru prima oară refuzi să le faci. Te simți ciudat, dar cu timpul această stare va deveni doar un vis urât. Ai încredere în tine.

Pești: Ți s-au promis niște bonusuri dacă îți duci la bun sfârșit toate sarcinile, dar din păcate colegii de echipă ți-au sabotat toate eforturile. Așa cum te aștepți, vei da cu subsemnatul pentru toate deciziile proaste pe care le-ai luat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 02 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 01 Aprilie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 31 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 30 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 29 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 28 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 26 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.351 secunde