Horoscop

242
Horoscop - horoscop-1459453450.jpg

Articole recomandate

Berbec: Amâni pe ultima sută de metri o întâlnire importantă, asta pentru că îți este teamă că nu te-ai pregătit îndeajuns de bine astfel încât să faci față situației date. Este un gest pe care nu ar trebui să-l repeți. 


Taur: Vârsta este doar o cifră. Ar trebui să ții cont de acest aspect și să nu te mai stresezi că trece vremea pe lângă tine. Mai bine te ocupi de sarcinile care ți-au fost atribuite. 


Gemeni: Te regăsești în cuvintele unui prieten care povestește cu subînțeles o întâmplare care l-a marcat. Ar trebui să înveți să nu mai dezamăgești oamenii care au intenții bune în ceea ce te privește. 


Rac: Ai vrea să dai timpul înapoi ca să nu mai repeți aceleași greșeli de sute de ori. Cu toate că ți-ai învățat lecțiile ca la carte, nu te descurci de nicio culoare în a evita obstacolele ce apar. 


Leu: Te crezi superior celor din jur, iar atitudinea ta nu face decât să enerveze și mai tare acele persoane cărora oricum li s-a cam pus pata pe tine. Faci tu ce faci și de fiecare dată ești contestat. 


Fecioară: Dacă simți că nu-ți mai găsești locul în relație, convoacă-ți partenerul de viață la o discuție cât se poate de sinceră. Toxicitatea unei astfel de relații nu este benefică niciunei părți. 


Balanță: Ai marele noroc de a întâlni persoana potrivită, la momentul potrivit. Așadar, succesul tău este garantat. Cu muncă multă, vei reuși să obții într-o lună ce nu ai obținut într-un an. 


Scorpion: Imaginile pe care le ai în minte sunt garanția faptului că ai nevoie de un singur impuls pentru a declanșa marea afacere la care ai sperat mereu. 


Săgetător: Dacă vei accepta mai multe puncte de vedere, vei vedea că cei din jur vor deveni mult mai flexibili cu tine. Doar așa vei reuși să obții toate punctele de vedere necesare. Pe plan sentimental traversezi o perioadă cum nu ai mai avut de foarte mult timp.


Capricorn: Partenerul de viață te sprijină în tot ce faci. Aste se întâmplă de obicei, dar nu și acum. Mare atenție! Trebuie să înveți să accepți și alte păreri. Nu ești singurul om care are idei bune. Puse cap la cap, te vor ajuta să intri pe drumul cel bun. 


Vărsător: Meriți tot ce este mai bun de la viață, căci ai calități incon-testabile. Cei din jur se bazează pe tine oricând, pentru că nu i-ai dezamăgit niciodată. Atenție la epuizarea fizică! 


Pești: Astenia de primăvară și-a pus amprenta pe chipul tău. Ești obosit din cale-afară, dar nu găsești remediul cel bun. Încearcă să ieși mai mult în aer liber, ai nevoie de oxigen.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 31 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 30 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 29 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 28 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 26 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 25 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 23 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 22 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 21 Martie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.617 secunde