HOROSCOP

274
HOROSCOP - horoscop-1458221237.jpg

Articole recomandate

Berbec: Diferențele dintre opiniile tale și cele ale partenerului de viață sunt mărul discordiei. Vă certați din chestii minore, iar tu ești foarte orgolios, fapt pentru care decizi să nu lași nimic de la tine. Ai mare grijă, căci nu vei scăpa nesancționat.

Taur: Câștigurile tale financiare nu sunt pe măsura muncii depuse de tine, fapt pentru care decizi să iei oarece măsuri. Nu te încântă un nou domeniu de activitate, dar ai vrea să muncești în plus pentru a face economii.

Gemeni: Mereu se vor găsi persoane care să nu fie de acord cu ideile tale. Deși ai tendința de a lua lucrurile personal, să știi că nu e chiar atât de rău precum pare. Trebuie să înveți să te mai detașezi de lucrurile care nu-ți fac bine.

Rac: Uneori este mai greu decât pare, dar nu te dai bătut. O mișcare foarte inteligentă de altfel, care te ajută să te menții mult mai sus de linia de plutire. Ești perseverent și acest lucru se reflectă în acțiunile tale.

Leu: Obții profit dintr-o activitate la care nu te pricepi foarte bine, fapt pentru care decizi să aprofundezi domeniul mult mai conștiincios. Vei realiza că ai un nou hobby, ceea ce este foarte bine.

Fecioară: După ce mult timp te-ai confruntat cu o problemă de familie, iată că ea revine în actualitate. Te agiți și încerci să fii cât mai consecvent cu putință, căci va fi destul de anevoios drumul tău spre succes.

Balanță: Te-ai întors acolo unde altădată erai totul și observi cu stupoare că lucrurile s-au schimbat dramatic. Dezamăgirea ta face parte din peisaj. Ai nevoie de timp să te pui pe picioare.

Scorpion: Ai parte de o zi dinamică, din care nu vor lipsi controversele de orice fel. În timp ce partenerul de viață se plânge că nu mai petreceți timp împreună, șefii te aleg să conduci un proiect de care se leagă cariera ta.

Săgetător: După ce zile în șir ai încercat să faci tot posibilul să discuți cu o anumită persoană, azi este ziua cea mare. Totul te ia cam pe nepregătite, dar vei face o impresie foarte bună.

Capricorn: Ai capacitatea de a aborda orice problemă în cel mai realist mod cu putință. Chiar dacă nimic din ce ai realizat nu pare să-i mulțumească pe contestatari, tu știi că ai făcut exact ce trebuie. Nu te mai lua după gurile rele.

Vărsător: Experiența te recomandă ca fiind cel mai bun pentru un post foarte căutat. Totuși, nu vrei să riști nimic, căci nu știi încotro se vor îndrepta lucrurile. Planurile tale sunt foarte bine structurate.

Pești: Deși voiai să mai amâni, acum e momentul să iei o decizie vizavi de relația de cuplu. Partenerul de viață se declară nemulțumit de străduințele tale de a face ca totul să fie bine. Este un moment greu și decisiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 16 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 15 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 14 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 12 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 11 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.0184 secunde