HOROSCOP

269
HOROSCOP - horoscop-1457541507.jpg

Articole recomandate

Berbec: La capitolul sănătate stai mai bine ca oricând. Dar chiar dacă te-ai văzut cu sacii în căruță, nu ar trebui să faci prea multe excese, căci te poți trezi din nou cu aceleași probleme.

Taur: Independența ta financiară te ajută să nu fii la mâna nimănui. Cu toate acestea, uneori simți că ai nevoie de câteva sfaturi care să te ajute dacă te afli în impas. Cere ajutorul, nu ezita!

Gemeni: Dai înapoi atunci când vine vorba despre implicarea ta într-un proiect. Așadar, refuzi cu politețe. Vor fi consecințe nu tocmai plăcute, dar trebuie să treci peste ele cu capul sus.

Rac: Ai remușcări după ce nu ai vrut să ajuți o persoană aflată la necaz. Decizia ta are legătură cu cei din anturaj, care te-ar fi judecat dacă te-ai fi implicat.

Leu: Din punct de vedere financiar stai foarte bine, motiv pentru care decizi să începi să faci câteva economii. Ai în plan mai multe aspecte pe care ar trebui să le îmbunătățești.

Fecioară: Nimic nu te scoate din starea ta, căci buna dispoziție este la cote maxime, astăzi. Dar să știi că nu de la primele ore ale dimineții, ci pe parcurs, după ce vei primi mai multe vești bune.

Balanță: Spiritul de echipă te califică drept cel mai bun pentru a conduce noul proiect. Va fi o muncă grea, de aceea nu uita să te bazezi pe oamenii pe care îi cunoști. Nu risca!

Scorpion: Cedezi unor presiuni venite din partea șefilor și spui ce se petrece de fapt cu unii dintre colegi. Când vor afla, aceștia vor reacționa foarte agresiv.

Săgetător: Nu e nevoie de prea multe rugăminți, deoarece partenerul de viață va ceda foarte ușor ideilor tale. Adevărul este că acesta le va aprecia foarte mult și chiar te va susține în tot ce ai de gând să faci.

Capricorn: Un eveniment neprevăzut este pe cale să îți dea peste cap toate planurile pe care ți le-ai făcut pentru ziua de azi. Nu

ți-ar strica mai multă organizare, căci ești tot mai mult cu capul în nori.

Vărsător: Partenerul de viață este tot mai nemulțumit din cauza programului tău de la locul de muncă. Nu ar strica să petreceți mai multe clipe împreună.

Pești: O dai în bară atunci când totul merge bine, iar acest lucru te cam sperie. Spiritul tău de lider te va ajuta totuși să treci cu bine peste toate aspectele mai puțin frumoase. Ai grijă totuși la hârtiile pe care le semnezi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.569 secunde