HOROSCOP

171
HOROSCOP - horoscop-1457100637.jpg

Articole recomandate

Berbec: Imaginația și perseverența vă ajută să duceți totul la bun sfârșit. Astăzi, puteți avea mari realizări pe plan financiar. Dacă vă stăpâniți starea de nervozitate, relațiile cu partenerul de viață pot fi excelente.

Taur: Aveți succes în tot ce faceți azi. Este un moment excelent pentru a demara proiecte pe termen lung. Relațiile pe plan sentimental sunt foarte bune. Ar fi bine să acordați mai multă atenție problemelor familiale.

Gemeni: Doriți să dați startul unei afaceri, dar nu vă ajung banii. Dacă reușiți să vă puneți la lucru imaginația și inventivitatea, puteți face rost de suma necesară. Vă sfătuim să evitați călătoriile lungi.

Rac: Astăzi, cumpărați un obiect de valoare pentru casă. Partenerul de viață apreciază investiția. Petreceți seara în familie și faceți planuri pentru o vacanță.

Leu: Vă asociați într-o afa-cere cu câțiva prieteni. Vă sfătuim să nu ezitați. Este posibil să aveți dificultăți de concentrare și să nu reușiți să luați o decizie inspirată.

Fecioară: Aveți oportunitatea să faceți schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, relațiile de prietenie și de parteneriat.

Balanță: Relațiile cu rudele și cu prietenii sunt favorizate astăzi. În prima parte a zilei, vă întâlniți cu o persoană tânără, pe care nu ați văzut-o de mult timp.

Scorpion: În prima parte a intervalului, sunteți nervos pe partenerul de viață, pentru că a cheltuit prea mulți bani. Puteți să evitați o ceartă dacă renunțați să fiți încăpățânat.

Săgetător: O veste proastă vă pune pe gânduri. Vă sfătuim să fiți optimist, să nu vedeți numai lucruri rele, indiferent ce se întâmplă.

Capricorn: În cursul dimineții, aflați că trebuie să plecați într-o delegație. Partenerul de viață este foarte nemulțumit, pentru că spera să fiți împreună. Vă sfătuim să vă păstrați calmul.

Vărsător: Este posibil să intervină ceva probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simțiți în largul dumneavoastră la o petrecere. Încercați să vă păstrați echilibrul și să nu exagerați!

Pești: Doriți să anulați o călătorie, aspect care îl va înfuria pe partenerul de viață. Se pare că nu aveți succes nici în afaceri. Indicat ar fi să vă limitați la activități de rutină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 26 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 24 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 23 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.8372 secunde