HOROSCOP

213
HOROSCOP - horoscop-1457012165.jpg

Articole recomandate

Berbec: O idee năstrușnică îți va trece prin minte, dar nu este momentul să o aplici. Drumurile scurte îți vor răpi o bună parte a timpului liber. În schimb, vei avea o situație financiară mai strălucită în perioada următoare.

Taur: Vei descoperi că cineva din familie a făcut o greșeală destul de mare. Ar fi bine dacă l-ai ajuta să o dreagă înainte de a mai observa și altcineva.

Gemeni: Graba nu îți este de niciun ajutor, mai ales în această perioadă. O persoană cu funcție sau o autoritate din familie

ți-ar putea da niște sfaturi, pe care n-ar strica să le iei în seamă.

Rac: Cineva din familie are unele probleme și mizează pe sprijinul tău. Relația cu cei din familie este tensionată și ar fi bine să nu te implici în discuții în contradictoriu.

Leu: Astăzi ai tendința de a face cheltuieli chiar mai mari decât ți-ai putea permite. Achiziționa-rea unui obiect care îți place sau investirea într-un hobby mai vechi este mai mult decât posibilă.

Fecioară: Energia fizică este mare, dar, necanalizată corespunzător, nu îți va fi de niciun folos. Sfaturile prietenilor se vor dovedi inspirate și merită să te apleci asupra lor.

Balanță: Ziua se anunță favorabilă pentru petrecerea timpului liber alături de ființa iubită. Nu uita nici de treburile casnice! Dacă le vei mai amâna mult, riști să ai discuții neplăcute în familie.

Scorpion: Eficiența te va ajuta să finalizezi totul în timp record. Un prieten de pe alte meleaguri îți va face o comunicare care te va bucura.

Săgetător: Ți se comunică unele lucruri care te vor pune pe gânduri. Nu toate sunt valabile, așa că nu este cazul să îți faci probleme. Totuși, ar fi bine să nu îți asumi riscuri inutile.

Capricorn: Este posibil să primești o propunere pentru o colaborare, dar înainte de a da un răspuns, gândește-te bine la consecințe, căci alegerile greșite ar putea avea urmări grave asupra ta pe mai târziu.

Vărsător: Contactele cu diverși prieteni vor fi afectate de un factor neprevăzut. Persona iubită dorește să se implice într-o activitate mai deosebită și mizează pe sfatul tău, deși nu lasă să se vadă acest lucru.

Pești: Te vei întâlni cu multă lume în cursul zilei, căci vei avea de pus la punct tot felul de activități. Reușești să te concentrezi cu mare greutate la tot ce ai de făcut, așa că n-ar fi rău să ceri sprijinul celor apropiați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Martie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 26 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 24 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 23 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 22 Februarie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 2.3262 secunde